Konsertit ja muut tapahtumat

Vaasan Kaupunginorkesterin konsertti pe 22.9. klo 19 Vaasan kaupungintalolla ja la 23.9. Schauman-salissa Pietarsaaressa

• solistina Lilli Maijala, Bruchin konsertto alttoviululle ja klarinetille

Viola Fest 18.11.2023 klo 10-16 Espoon musiikkiopiston Ahertaja-sali, Ahertajantie 6 Espoo

• Yhteistyössä Espoon ja Nurmijärven musiikkiopistot, sekä Suomen alttoviuluseura

Helsinginkadun filharmonikkojen konsertit ti 5.12. klo 19 Helsingin Opistotalon juhlasalissa (Helsinginkatu 26, Helsinki), sekä Järvenpää-talossa pe 8.12. klo 19 (Hallintokatu 4, Järvenpää).

• solistina Jussi Tuhkanen, E. Hämeenniemen konsertto alttoviululle ja orkesterille

Oulu Sinfonian konsertissa 8.2.2024 musiikkikeskuksessa klo 19 Sampo Kasurisen alttoviulukonserton kantaesitys, solistina Lilli Maijala. Alttoseuran jäsenille lippuetuja.

Radion Sinfoniaorkesterin konsertit 14.-15.2. klo 19 Musiikkitalossa. Ohjelmassa mm. Mozartin Sinfonia Concertante, alttoviulusolistina Oulun kilpailuvoittaja Julie Svacinová. Alttoseuran jäsenille lippuetuja.

Radion Sinfoniaorkesterin konserteissa 28.-29.2. klo 19 Musiikkitalossa kantaesitetään Magnus Lindbergin konsertto alttoviululle ja sinfoniaorkesterille. Solistina Lawrence Power. Alttoseuran jäsenille lippuetuja.